3 Ağustos 2009 Pazartesi

miassorize!!


miaposta adında çok cici bir siteyle tanıştım, yaklaşık 1 aydır takip ettiklerim arasında görmüşsünüzdür.. trend sosyolojisi, tüketim alışkanlıkları, yaşam tarzları, şehir hayatı her zaman ilgimi çeker, biliyorsunuz.

mia, kendini nasıl ifade etmiş bakın: "Mia bir şehir gezgini ve hayat deneyimcisi. Bu yaz hangi tasarımcının taçlarının moda olacağından, hangi Galata mekanında çakırkeyif olunacağına, en iyi yüz bakımını nerede yaptırabileceğinden hafta sonu kafa dinlemek için nereye kaçabileceğine kadar hayatı renklendirebilecek her türlü bilgi Mia’nın ilgi alanına giriyor."

ben de hemen bu sitenin hedef kitlesinden biri olmaya gönüllü oldum:)
şimdi vereceğim haberle siz de gönüllü olmak için can atacaksınız eminim!!


Accessorize’ın büyülü dünyası Miaposta’ya açılıyor

"Açıldığı günden bu yana binlerce üyesini tavsiyeleriyle buluşturan Miaposta, okuyucularına hediyeler dağıtmaya devam ediyor!

24 Temmuz - 24 Ağustos 2009 tarihleri arasında Miaposta’ya 15 yeni üye kazandıran 30 üyemiz, Accessorize’dan tam 50 YTL’lik hediye çeki kazanıyor.

Anasayfadaki ‘Miaposta’yı Tavsiye Et’ butonunun en hızlı kullanıcıları, 25. yaşını kutlayan Accessorize’ın onbinlerce çeşit içeren koleksiyonlarından hediyeler kazanma fırsatını yakalıyorlar."

detaylar ve daha fazlası http://www.mia-posta.com 'da, her gün tek doz, bağımlısı olucaksınız!!